keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Syksyn satoa metsästä ja iHerbiltä, käytä alennuskoodiani LBM560

Syksyn satoa metsästä ja iHerbiltä

Syksyn puolukat ja sienet on jo lähes kaikki poimittu metsästä. Mukava sieltä on pakkaseen löytää vitamiineja ja antioksidantteja talven aikaa piristämään. Parasta kuitenkin on se metsässä kävely, nauttia luonnosta ja hiljaisuudesta Suomen Lapissa. Alkukesästä kuivasin myös nokkosista, piharatamosta ja maitohorsmasta ikiomaa viherjauhettani ja nyt loppukesällä sain aikaiseksi suuren määrän kuivattuja herkkutatteja, haperoita ja kangastatteja.

 iHerbistä tilasin jo aiemmin Navitas Naturals Pomegranate Powderia (graniittiomenajauhetta), jota on hyvä lisätä smootheihin, jugurtteihin ja juomiin.  Seuraavaksi tilaan Madre Labsin viherjauhetta saadakseni emäksisiä viheraineita kehon happamuutta tasaamaan. Aivan liikaa on tullut syötyä lihaa ja viljaa, jotka happamoittavat elimistöä. Toki vastapainoksi syön paljon salaattia, mutta nyt syksyllä on tarkoitus käynnistää ruokaremontti, jolla aion saada energisyyttä elämääni.
 _________________________________________________________________

Käytä tilauksessasi iHerb alennuskoodia LBM560, niin saat 10 dollarin alennuksen yli 40 dollarin ensitilauksesta. (muulloin 5 dollaria). Jatkossa saat iHerbiltä hyviä kanta-asiakkaille tarkoitettuja etuja.

http://www.iherb.com?rcode=LBM560

Ensitilauksesi jälkeen voit mainostaa omaa alennuskoodia ja näin tienata bonuksia, joita voit käyttää alennuksena tilauksissasi. Yllä olevasta linkistä pääset rekisteröitymään ja tilaamaan tuotteita. Rekisteröityessä annetaan oman luottokortin tiedot ja lasku peritään luottokorttilaskuna. iHerb on tunnetusti luotettava ja rehellinen toimittaja.  Itse olen tilannut kaikki vitamiinini sekä paljon mausteita ja kosmetiikkaa viime syksystä lähtien ja kaikki toimitukset ovat tulleet perille ehjinä ja laskutus on ollut aina oikein.

1 kommentti: