sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Palmers Cocoa Butter Night Renewal cream ja Life for Healthin Pure rosehip Seed oil tuotteet saapuivatloppuviikosta

Palmers Cocoa Butter Night Renewal cream ja Life for Healthin Pure rosehip Seed oil saapuivat. Molemmat tuotteet tuntuvat miellyttäviltä iholla. Saa nähdä tuleeko näistä uudet suosikkituotteeni.

Katsoin myös idätysastioita iHerbiltä, mutta mielipiteet toimivuudesta menevät niin ristiin, että mietin vielä tilaanko jostain muualta. Viherjauheet  tulevat kyllä seuraavan tilaukseeni mukaan.  Ajatuksena ostaa Madre Labsin tuotteita, mutta katselen vielä hintoja ja ostajien arvioita tuotteista.

Tilaan IHerbistä myös kaikki vitamiinit sekä superfoodit;  D-vitamiinit, ZMA, omega3, B12 vitamiini, maca, aswagandha, tulsa ja camu ovat perusostoksiani ja säästän todella paljon tilaamalla nämä tuotteet iHerbistä.

Saat ensimmäisestä iHerb ostoksestasi  10 taalan alennuksen , kun tilaat yli 40 taalan ostoksen (Muulloin 5 taalan alennus)

http://www.iherb.com?rcode=LBM560

Käyttämällä alennuskoodiani saat nämä alennukset ja mainostamalla omaa alennuskoodisi ensimmäisen tilauksesi jälkeen , saat itsellesi bonuksia omista asiakkaistasi ( 4 %  ensimmäisen tason asiakkaista ja 3 % seuraavista)

Voit tilata iHerbistä elintarvikkeita ja lisäravinteita (ALV 14%) verottomasti maksimissaan 35,7 euron edestä eli noin 46,2 dollarilla. Muista, että International Airmailinkuljetusmaksun 4 $ täytyy sisältyä loppusummaan. Jos paketti kuitenkin jää tulliin niin voit helposti toimittaa heidän pyyntämänsä lisätiedot Tullin nettipalvelun kautta. Tulliin ei tarvitse mennä paikan päälle. Tulli näkee lähetyslistan, joten on hyvä tarkistaa, ettei paketti sisällä kiellettyjä tuotteita  googlettamalla tiedot netistä. (mm. ginko biloba, echina, ginseng, melatoniini>1 mg, H5)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti