perjantai 15. elokuuta 2014

Vitamiineja omalta pihalta sekä myös IHerbiltä alennuskoodilla LBM560


Loppukesä on siitä ihanaa aikaa, että jos sinulla on oma piha ja siellä pensaita saat kerättyä vitamiinisi suoraan pihasta. Mikäli omaa pihaa ei ole, kaupasta ja toreilta löytyy juuri nyt viinimarjoja, mustikoita, vadelmia ja hillaa juuri poimittuina.
Loppukesä ja syksy ovat tässä mielessä parasta aikaa,

Alan kuitenkin itse jo varautua talven varalle toki keräämällä ensin marjat pakkaseen, mutta myös täydentämällä vitamiinivarastojani IHerbin kautta.
Olen tehnyt alkukesästä nokkosista, piharatamosta ja maitohorsmasta jonkin verran viherjauhetta, mutta aion seuraavaksi tilata iHerbistä myös Madre Labsin viherjauhetta. Minusta on mukavaa kokeilla eri tuotemerkkejä löytääkseni itselleni sopivimman ja parhaiten maistuvan viherjauheen.


Elokuun ajan saat kaikista ensimmäisen tason asiakkaidesi ostoksista itsellesi 6 % bonuksia normaalin 4 %:n sijasta. Nyt kannattaa ostaa IHerbistä ensimmäinen ostoksesi alennuskoodillani LBM560 10 dollarin alennuksella 40 dollarin ostoksista ja heti sen jälkeen mainostaa omaa alennuskoodiasi netissä. Näin saat mukavasti itsellesi ostosrahaa iHerbissä.
_________________________________________________________________

Käytä tilauksessasi iHerb alennuskoodia LBM560, niin saat 10 dollarin alennuksen yli 40 dollarin ensitilauksesta. (muulloin 5 dollaria). Jatkossa saat iHerbiltä hyviä kanta-asiakkaille tarkoitettuja etuja.

http://www.iherb.com?rcode=LBM560

Ensitilauksesi jälkeen voit mainostaa omaa alennuskoodia ja näin tienata bonuksia, joita voit käyttää alennuksena tilauksissasi. Yllä olevasta linkistä pääset rekisteröitymään ja tilaamaan tuotteita. Rekisteröityessä annetaan oman luottokortin tiedot ja lasku peritään luottokorttilaskuna. iHerb on tunnetusti luotettava ja rehellinen toimittaja.  Itse olen tilannut kaikki vitamiinini sekä paljon mausteita ja kosmetiikkaa viime syksystä lähtien ja kaikki toimitukset ovat tulleet perille ehjinä ja laskutus on ollut aina oikein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti