perjantai 8. elokuuta 2014

Pomegrate Powder, Acai-juoma, Sierra Bees bumpy road salva

Viime viikolla laitoin tilaukseen Navitas Naturals Pomegranate powder-tuotetta sekä Zolan Acai-juomaa ja Acai-juomaa mustikalla. Vastaavia tuotteita en ole ainakaan oman kaupunkini luontaistuotemyymälöistä löytänyt.

Tuotteet saapuivat toissapäivänä  ja tänään aamulla tein sitten smoothien , johon laitoin graniittiomenajauhetta, mustikkajauhetta pellavan kera sekä vähän makua antamaan Tulsia (pyhä basilika). Toimii, vielä kun olisi ehtinyt hakemaan viinimarjoja pensaista terävyyttä antamaan tulos olisi varmaan täydellinen.

Huomenna ajattelin testata  graniittiomenajauhetta viinimarjojen ja Saskatoonin  (marjatuomenpihjaja) kanssa.

Töistä tullessa maistoin sitten Zolan Acai-mehua, oli se vain hyvää. Harmi, että halvimmalla vaihtoehdolla tilattaessa, tulee mehujen kanssa nopeasti painoraja eteen, näin mehuja saa tilattua pienehköjä määriä. Toisaalta postituskulut 4 dollaria, joka on vajaat 3 euroa ovat niin minimaaliset ottaen vielä huomioon superhalvat hinnat että tilauksia voi tehdä useamminkin.

Samassa tilauksessa saapuivat myös Sierra Bees bumpy road salva, joka on tarkoitettu ruhjeisiin , hyönteisten pistoksiin ym, olen laittanut sitä nyt kädessäni olevaan nirhamaan, joka on parantunut tosi hitaasti, koska minulla on huono tapa  siinä mielessä, että en anna sen olla rauhassa. Muutamassa päiväsä parantunut huomattavasti.
 ___________________________________________________________
Käytä tilauksessasi iHerb alennuskoodia LBM560, niin saat 10 dollarin alennuksen yli 40 dollarin ensitilauksesta. (muulloin 5 dollaria). Jatkossa saat iHerbiltä hyviä kanta-asiakkaille tarkoitettuja etuja.

http://www.iherb.com?rcode=LBM560

Ensitilauksesi jälkeen voit mainostaa omaa alennuskoodia ja näin tienata bonuksia, joita voit käyttää alennuksena tilauksissasi. Yllä olevasta linkistä pääset rekisteröitymään ja tilaamaan tuotteita. Rekisteröityessä annetaan oman luottokortin tiedot ja lasku peritään luottokorttilaskuna. iHerb on tunnetusti luotettava ja rehellinen toimittaja.  Itse olen tilannut kaikki vitamiinini sekä paljon mausteita ja kosmetiikkaa viime syksystä lähtien ja kaikki toimitukset ovat tulleet perille ehjinä ja laskutus on ollut aina oikein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti