torstai 4. joulukuuta 2014

Tilaa sinäkin iHerbistä edullisesti vitamiinit, superfoodit ja kosmetiikka, käytä alennuskoodia LBM560 saadaksesi 10 tai 5 dollarin alennuksen

IHerb alennuskoodilla LBM560 ensitilauksesi edullisesti

Tilaan iHerbistä kaikki vitamiinit sekä superfoodit;  D3-vitamiini, ZMA, omega3, B12-vitamiini,K3-vitamiini maca, aswagandha, tulsa ja camu, vehnänorasjauhe, graniittiomenajauhe  ovat perusostoksiani ja säästän todella paljon tilaamalla nämä tuotteet iHerbistä.


IHerbistä löytyy myös hyviä kauneudenhoitotuotteita, kiinteyttävät ja virkistävät seerumit ovat laadukkaita ja huomattavasti edullisempia kuin vastaavat marketeissamme.Löydät iHerbistä  myös laadukkaita orgaanisia tuotteita mm mausteet ja viherjauheet. N'istä löytyy myös orgaaniset vaihtoehdot.

Voit tilata iHerbistä elintarvikkeita ja lisäravinteita (ALV 14%) verottomasti maksimissaan 35,7 euron edestä eli noin 44 dollarilla.  (tämänn hetken kurssi, tarkista ennen tilaustasi valuuttalaskurilla) Muista, että International Airmailinkuljetusmaksun 4,45 $ täytyy sisältyä loppusummaan. Jos paketti kuitenkin jää tulliin niin voit helposti toimittaa heidän pyyntämänsä lisätiedot Tullin nettipalvelun kautta. Tulliin ei tarvitse mennä paikan päälle. Tulli näkee lähetyslistan, joten on hyvä tarkistaa, ettei paketti sisällä kiellettyjä tuotteita  googlettamalla tiedot netistä. (mm. ginko biloba, echina, ginseng, melatoniini>1 mg, H5)Käyttämällä alennuskoodiani saat nämä alennukset ja mainostamalla omaa alennuskoodisi ensimmäisen tilauksesi jälkeen , saat itsellesi bonuksia omista asiakkaistasi ( 6 %  ensimmäisen tason asiakkaista ja 2 % seuraavista)

Saat ensimmäisestä iHerb ostoksestasi  10 dollarin  alennuksen , kun tilaat yli 40 dollarin ostoksen (Muulloin 5 dollarin alennus)

Käyttämällä alennuskoodiani saat nämä alennukset ja mainostamalla omaa alennuskoodisi ensimmäisen tilauksesi jälkeen , saat itsellesi bonuksia omista asiakkaistasi ( 6 %  ensimmäisen tason asiakkaista ja 2 % seuraavista)

Siirry alla olevasta linkistä suoraan ostoksille:
 
http://www.iherb.com?rcode=LBM560

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti