tiistai 15. heinäkuuta 2014

Lisää iHerbin Trialeista


iHerbistä saat myös ihania kasvonaamioita ja kosteuttavia sukkia $ 0,50 kokeiluhintaan eli lähes ilmaiseksi.  Myös vitamiineista ja kasvojenhoitotuotteista on aika ajoin edullisia trialeja tai tarjouksia. Voit kokeilla tuotteita yhden kerran tähän kokeiluhintaan, seuraavalla kerralla maksat tuotteista normaalihinnan.

Trialeita voit kerätä nykyään useammankin ostoskoriisi

Itse olen kokeillut jo kaikkia kasvonaamioita, mutta onneksi Trials listoille tulee aika ajoin uusia tuotteita. Sieltä on löytynyt mm. d-vitamiinia jo useammalta tuottajalta.

Saat ensimmäisestä iHerb ostoksestasi  10 dollarin alennuksen , kun tilaat yli 40 dollarin ostoksen (Muulloin 5 dollarin alennus)

Lokakuun loppuun asti saat ylimääräisen 10 prosentin alennuksen yli 40 dollarin tilauksesta

http://www.iherb.com?rcode=LBM560

Käyttämällä alennuskoodiani saat nämä alennukset ja mainostamalla omaa alennuskoodisi ensimmäisen tilauksesi jälkeen , saat itsellesi bonuksia omista asiakkaistasi ( 4 %  ensimmäisen tason asiakkaista ja 3 % seuraavista)

Voit tilata iHerbistä elintarvikkeita ja lisäravinteita (ALV 14%) verottomasti maksimissaan 35,7 euron edestä eli noin 46,2 dollarilla. Kosmetiikkaa voit tilata noin 20 eurolla, mutta kosmetiikkatilaus on helpointa laittaa erikseen tai sitten sinun on laskettava, ettei kokonaistilauksesi alv ylitä 5 euroa. (vitamiinien ja lisäaaineiden alv on 14 % ja kosmetiikan 24 %)Muista, että International Airmailinkuljetusmaksun 4 $ täytyy sisältyä loppusummaan. Jos paketti kuitenkin jää tulliin niin voit helposti toimittaa heidän pyyntämänsä lisätiedot Tullin nettipalvelun kautta. Tulliin ei tarvitse mennä paikan päälle. Tulli näkee lähetyslistan, joten on hyvä tarkistaa, ettei paketti sisällä kiellettyjä tuotteita  googlettamalla tiedot netistä. (mm. ginko biloba, echina, ginseng, melatoniini>1 mg, H5)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti